Tøj

Cookie- og privatlivspolitik hos Hov.nu

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig,
som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge
værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at
der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se
vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi
uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke
tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på
din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende
den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se
vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive
mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden
risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold,
du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet
omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website
indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det
sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores
nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer
dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager
køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et
unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller
mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider
du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit
samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles

desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og
betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med
oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i
overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder
persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er
indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke
længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at
dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort,
fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,
misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig
de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være
relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at
kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at
fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til
at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til
lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for
opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel
tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt.
klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v.
videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om
“Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af
annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og
behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på
vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun
ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere
i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig
beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om
dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til
enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan
også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet
oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er
forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse
herom kan ske til: Line@hov.nu. Hvis du vil klage over vores
behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at
tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine
personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine
personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til
ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Hov.nu
Sennelsvej 143
7700 Thisted
Telefon: +45 20 67 70 79
Email: Line@hov.nu

BRANDS

Shop efter brand

0